IKUF Log ind Lønmodtager Fagforening Virksomhed Om IKUF Start din ansøgning Guide til at ansøge Positivliste

Nyhedsbrev marts 2023

Kilde Automation: - Uddannelse bør være en del af forretningsstrategien  

Kilde Automation har mere end 50 års erfaring med at bygge maskiner og automatisere produktionsprocesser til alle dele af industrien. Det er dog først inden for de seneste par år, at virksomheden for alvor er begyndt at arbejde systematisk og strategisk med uddannelse af medarbejdere. I Kilde Automation spænder uddannelserne fra FVU-kurser i dansk, IT, engelsk og matematik til et akademiuddannelsesmodul i projektledelse og faglært uddannelse for voksne.
Da Frank Stokholm tiltrådte stillingen som fabrikschef for tre år siden, var uddannelse ikke et fokusområde i Kilde Automation. Men Frank Stokholm, der selv oprindeligt er uddannet værktøjsmager og senere har videreuddannet sig inden for økonomi og ledelse, trak på både egne erfaringer og lyttede til medarbejdernes uddannelsesønsker og har nu gjort uddannelse til et strategisk fokusområde.

Læs hele historien her


I Schneider Electric har 24 medarbejdere deltaget på kursus igennem Aftalt uddannelse

Schneider Electric er en global virksomhed med 11 fabrikker i Europa, heraf ligger én i Ringsted. Virksomheden producerer stikkontakter og datastik, og lige nu deltager 24 af de 130 medarbejdere fra produktionen på fabrikken i Ringsted i FVU Digital. Hos Schneider Electric har de gode erfaringer med brug af Aftalt uddannelse. Her fortæller Anne Kristiansen, HR Business Partner, og tillidsrepræsentant Jette Nielsen om mulighederne og erfaringerne med brug af Aftalt uddannelse.

Læs hele historien her