Skip to main content
Gå til nyhedsoversigt

Fra rustfast smed til driftschef

Mads Holm Høiberg blev uddannet rustfast klejnsmed i 2010 fra virksomheden FKI, en mindre virksomhed med omkring 30 ansatte. Fem år senere blev han teamkoordinator i samme virksomhed, og med opbakning fra chefen startede Mads Holm Høiberg et par år senere på akademiuddannelsen. Innovation, produkt og produktion. I dag er han driftsleder med ansvar for bl.a. personale, produktion, materialer, samarbejde og konflikthåndtering.

Mads Holm Høiberg fortæller:

– Igennem uddannelsen har jeg fået nye kompetencer og stiftet bekendtskab med værktøjer, der hjælper mig i mit arbejde. Uddannelsen har blandt andet rustet mig til at forsøge med nye produktionsmetoder samt optimering af processer, som viser sig at fungere rigtig godt.

De gode erfaringer med uddannelsen tager han med videre i rollen som driftsleder:

– Medarbejderudvikling er en vigtig del af mit job i dag, hvor jeg blandt andet er med til at sikre, at vi har de kompetencer i huset, som vi skal bruge. Her er efter- og videreuddannelse afgørende. Og så bruger jeg også uddannelse til at vise medarbejderne, at der er fremtids- og udviklingsmuligheder i jobbet.

Jeg vil anbefale alle ledere til at tage en snak med deres medarbejdere om mulighederne for videre- og efteruddannelse.