Skip to main content
Mand deltager i webinar om kompetenceløft i produktionsoptimering.
Gå til nyhedsoversigt

Webinar om kompetenceløft  i produktionsoptimering og uddannelsesnetværk

Tirsdag den 14. maj 2024 kl. 10 – 11.

Formålet med webinaret er at vise mulighederne for et IKUF-støttet og målrettet tilbud om akademiuddannelse til virksomheder og medarbejdere. På webinaret møder I smede og ledere, der har deltaget i et uddannelsesforløb om produktionsoptimering, og I får deres fortælling om, hvad de har lært, og hvordan deres forløb har været med til at forandre samarbejdet og produktionen på deres virksomheder. Og vi hører om, hvad det giver at samarbejde om uddannelse i netværk med andre virksomheder.

Som deltagere i dette webinar vil du have mulighed for at stille spørgsmål til panelet i webinaret.

Du kan allerede nu tilmelde dig webinaret her.

Se også dette nyhedsbrevs artikel om uddannelsessamarbejdet om produktionsoptimering.